• Op werkdagen voor 21.00 besteld, morgen in huis. Voor het merendeel van ons assortiment geldt dat je je artikelen de volgende dag in huis ontvangt wanneer je op een werkdag bestelt voor 21:00 uur.
  • Gratis bezorging vanaf €29,99 Bezorging in onze winkels is gratis! We versturen ook met DHL Parcel, dan is de verzending gratis vanaf €29.99. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten €2,99.
  • Wij bezorgen waar je wilt!
  • Online graveren
  • Gratis retourneren* Retourneer je bestelling gratis in een van onze winkels! Wil je het retourneren via een DHL servicepunt? Dit kan ook! Wij brengen dan €2,50 retourkosten in rekening.
  • Advies en service in 100 winkels Voor advies en service kan je terecht in 1 van onze 100 winkels.

Horlogeband inkorten

Wil je je horlogeband inkorten? Dat kan bij Lucardi! Doordat Lucardi 95 filialen heeft, zit er altijd een winkel bij jou in de buurt!

 

Hoeveel kost het om mijn horlogeband te laten inkorten?

Als je je horloge bij Lucardi hebt gekocht is het inkorten van de horlogeband gratis. Op deze manier kun je een verjaardagscadeautje achteraf makkelijk op maat laten maken. Alle andere horlogebanden korten we in tegen een vergoeding van €7,50. De prijs kan verhoogd worden als het inkorten van het horloge zo ingewikkeld is dat het naar de horlogemaker gezonden moet worden.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn horlogeband is ingekort?

Als je langskomt in de winkel gaat het inkorten van de horlogeband snel. Het is afhankelijk van de drukte in het filiaal of onze medewerkers je direct kunnen helpen, of dat het langer duurt.  De meeste horloges kunnen in de winkels ingekort worden, voor de ingewikkelde varianten moeten we het opsturen naar de horlogemaker.

Op onze website verkopen we ook een horlogebandinkorter waardoor je zelf je horloge kunt inkorten.

 

Wil je jouw sieraad of horloge laten repareren of heb je een vraag? Kom dan langs in onze winkels. Zoek hier het dichtstbijzijnde filiaal.