• Op werkdagen voor 21.00 besteld, morgen in huis. Voor het merendeel van ons assortiment geldt dat je je artikelen de volgende dag in huis ontvangt wanneer je op een werkdag bestelt voor 21:00 uur.
  • Gratis bezorging vanaf €29,99 Bezorging in onze winkels is gratis! We versturen ook met DHL Parcel, dan is de verzending gratis vanaf €29.99. Onder dit bedrag zijn de verzendkosten €2,99.
  • Wij bezorgen waar je wilt!
  • Online graveren
  • Gratis retourneren* Retourneer je bestelling gratis in een van onze winkels! Wil je het retourneren via een DHL servicepunt? Dit kan ook! Wij brengen dan €2,50 retourkosten in rekening.
  • Advies en service in 100 winkels Voor advies en service kan je terecht in 1 van onze 100 winkels.

Graveren

Om je sieraad een persoonlijke touch te geven kun je ervoor kiezen om het te laten graveren. Doordat Lucardi 95 filialen heeft,  zit er altijd een winkel bij jou in de buurt die je hiermee kunt helpen, want iedere Lucardi heeft een graveermachine. Maar let op: niet ieder artikel is geschikt om gegraveerd worden, vraag bij twijfel één van onze medewerkers om advies.

 

Wat kost een gravure?

Het kost €7,99 om een sieraad of horloge te laten graveren bij Lucardi. Deze prijs is per gravure, ongeacht het aantal  tekens.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn artikel gegraveerd is?

Als je langskomt in de winkel gaat het graveren van een sieraad vaak erg snel. Het is afhankelijk van de drukte in het filiaal of onze medewerkers je direct kunnen helpen, of dat het de volgende dag zal zijn. Bij ingewikkeldere gravures, zoals een fotogravure of de gravure op een geschenkartikel, wordt het sieraad naar het hoofdkantoor of de goudsmid gestuurd.  Het duurt dan 1 tot 3 weken voor het artikel weer terug is. Als je online een artikel koopt kun je direct aangeven welke tekst er op gegraveerd moet worden. Wij zorgen er dan voor dat het gegraveerd en al aan je afgeleverd wordt. 

Wil je iets laten graveren of heb je een vraag? Kom dan langs in onze winkels. Zoek hier het dichtstbijzijnde filiaal.